Speakers

Frequencerz (vr 4/8)
Klik voor meer info
It all started when producer Pepijn began his quest, to search for a DJ better than the rest. Along his journey, he met Niels. They learned from one another, and became close friends. Their passion for Hardstyle grew stronger each day.
Partido (vr 4/8)
Klik voor meer info
Hij is geboren met een zesde zintuig voor gezelligheid en gezegend met de bijzondere gave om perfect aan te voelen wat het publiek wil horen. Bewapend met een scala aan feestmuziek en gemuteerd meteen aanstekelijk enthousiasme.
Mutilator (vr 4/8)
Klik voor meer info
Maak je klaar om weggeblazen te worden door de rauwe en meedogenloze beats van MUTILATOR, de Nederlandse Raw Hardstyle Dj & Producer. Bekend als 'The prince of Raw Hardstyle', domineert MUTILATOR de dj-booth met een indrukwekkende set.
Straatwaarde (za 5/8)
Klik voor meer info
Jong! Urban! Energiek! Dat is STRAATWAARDE! Een gevaarlijk geheel! Een nieuwe, verfrissende partysensatie. 6 meedogenloze podiumbeesten komen de tent afbreken, met een genadeloos goede show. Een onvergetelijke avond vol herkenbare hits!
Say Keys (zo 6/8)
Klik voor meer info
Say Keys is dé band die het feest compleet maakt door verzoekjes uit het publiek te vervullen. Van Maroon 5 tot AC/DC, geen enkel genre of tijdperk is hen vreemd. Daag ze uit en zorg dat je op tijd bent om te genieten van hun veelzijdige repertoire!
Alex (zo 6/8)
Klik voor meer info
Met ALEX, bekend van hits zoals 'Adio Amore' en 'Bossie Rode Rozen', is een Hollandse party pas echt compleet! Deze getalenteerde artiest weet met zijn aanstekelijke muziek en energieke optredens het publiek te vermaken en de dansvloer te vullen.
Danny Panadero (zo 6/8)
Klik voor meer info
Met DANNY PANADERO, bekend van zijn hit 'Danny's Autopaleis', is een Hollandse party pas echt compleet! Deze charismatische artiest weet met zijn aanstekelijke muziek en unieke stijl het publiek te betoveren. Met zijn optredens zorgt hij ervoor dat de dansvloer gevuld blijft.
Marco Schuitmaker (zo 6/8)
Klik voor meer info
Maak je klaar voor een onvergetelijke muzikale ervaring, want Marco Schuitmaker en zijn Engelbewaarder zijn dé artiesten die je in 2023 niet mag missen! Als een van de meest geliefde Nederlandse zangers van dit moment, heeft Marco zichzelf bewezen als een ware ster in zijn vak.
Team Disco Snolly (ma 7/8)
Klik voor meer info
Ergens in het vacuüm tussen disco, classics uit de jaren 70/80 en house zweeft Team Disco Snolly. Een illuster trio wat zich met trots dé afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland, Disco Snolly, mogen noemen.
Team Rush Hour (ma 7/8)
Klik voor meer info
Team Rush Hour brengt een unieke performance gekend door een hoog energielevel en veel interactie met het publiek. Met hun gezellige en vooral vrouwvriendelijke sets weten de heren zich al jaren op vele line-ups in zowel binnen-als buitenland te werpen.
Latest Events
Ads
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.